Projecten

Maak hier uw keuze:

Vermeer Architecten werkt voor een breed scala opdrachtgevers.

Voor particulieren ontwerpen en realiseren we woonhuizen die gebaseerd zijn op de wensen van de eindgebruiker en de omgeving van de woning. Vermeer Architecten staat bekend om de enthousiaste en ambitieuze benadering om van iedere opdracht een persoonlijk ontwerp te maken en ontwerpt zowel exterieur als interieur.

Voor zorginstellingen zoals Amarant, woonstichting Leystromen en Kober Kindercentra realiseerden we huisvesting op maat. Deze nieuwbouwprojecten worden ontworpen om hun functie optimaal te dienen. Met een architectonische benadering en onze uitgebreide kennis realiseren we ontwerpen die één worden met de omgeving.

Elke renovatie of herbestemming is een vraagstuk op zich. Soms is de beste renovatie restauratie. Het herstellen van de oorsprong, maar met de luxe functionaliteiten van nu. Zo renoveerden we de Steenfabrieken in Gilze en Panningen. Het cultuurhistorisch erfgoed is leidend en daaraan moet de nieuwe functie zich aanpassen. Naast het behouden van deze Steenfabrieken was dat het uitgangspunt voor die renovaties. Per onderdeel van het gebouw bepaalden we de waarde en mogelijkheden en aan de hand daarvan wordt er een plan de campagne opgesteld.

Neem contact op

Of bel direct (0161) 45 14 65