Referenties

Onze keuze om met Vermeer Architecten BV in zee te gaan is gebaseerd op een vertrouwensvol gevoel en professionele en vakbekwame begeleiding die is waargemaakt door:

  • goede verhoudingen van prijs / kwaliteit / creativiteit / praktisch inzicht dus “slim” ontwerpen en bouwen.
  • breed draagvlak bij de Gemeente en een goede verstandhouding met Welstand.
  • Vakbekwaamheid, betrokkenheid en meedenkend zodat achteraf geen financiële verrassingen en onvoorzien meerwerk zijn ontstaan en het bouwplan gerealiseerd kon worden voor het bouwbudget dat vooraf was afgesproken.

Wij zochten een partner / architect die ons kon bijstaan bij het bouwen van een moderne villa aan “ Het Water Warande”.
Toen hij kwam met een brochure van Frank LLoyd Wright ontwerpen sprak dat ons meteen erg aan. Ze hebben ons door goed door te vragen en naar ons te luisteren geholpen om helder te krijgen wat we wel en niet zouden moeten willen. Dus een architect die luistert en de wensen van de opdrachtgever optimaal vertaalt in het bouwplan.
De professionele begeleiding door middel van een goed waterdicht bestek en bouwtekeningen was ook zeer prettig voor zowel de aannemer als de opdrachtgever zodat open einden niet aanwezig waren.

Wij willen Piet Vermeer, Nic Berden en zijn team ontzettend bedanken voor hun vakbekwaamheid, professionaliteit en meedenkende samenwerking die heeft geleid tot dit fantastisch eindresultaat en hopen hier nog jaren van te genieten.
Met vriendelijke groet,
Lia en Jan Janssen

Neem contact op

Of bel direct (0161) 45 14 65